Escada – Born in Paradise

Dofter: ananas, grönt äpple, kokosnöt, mysk, sandelträ, vattenmelon - Köp hos Parfym.se
Escada – Born in Paradise

Att skaparna av Born in Paradise från Escada hämtade sin inspiration hos den klassiska drinken Piña Colada nämns ofta när denna soliga doft ska beskrivas. Och visst är det så: Precis som drinken innehåller Born in Paradise både ananas och kokosnöt. Men doften fångar så mycket mer än bara egenskaperna hos en cocktail, nämligen känslan av att helt enkelt kunna njuta av sommaren med allt vad den innebär.

Paradisets tropiska frukter

De tropiska, fruktiga och söta noterna är fräscha, men tack vare tonerna av kokosnöt blir effekten snarare varm och krämig än endast lätt. Du kommer även att upptäcka både guava och vattenmelon i denna balanserade doft. Born in Paradise är en doft vars namn anspelar på dess perfekta harmoni. Inget doftinslag blir överväldigande och slår ut ett annat, utan alla element existerar sida vid sida och bildar ett fantastiskt helhetsintryck som håller länge.

Doften har sagts kunna trolla fram ett leende i stressade vardagsansikten. Trots sin fruktighet är ungdomskänslan den förmedlar nämligen inte bara unga kvinnor förbehållen – det är den sortens ungdom som alla har kvar och har rätt till, oavsett ålder. Born in Paradise tar dina sinnen på semester och låter dig uppleva den bekymmerslösa, sprudlande glädje som hör sommaren till!

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (18 har röstat, medel: 3,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?