Dolce & Gabbana – Light Blue for women

Dofter: ambra, bambu, blåklocka, cederträ, citron, jasmin, mysk, ros, äpple
- Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – Light Blue for women

Dolce & Gabbana – Light Blue for women är en feminin parfym som förmedlar självsäkerhet i kombination med genuin ödmjukhet. Doften har hämtat inspiration från känslan av sicialiansk sommar och har sedan lanseringen 2001 blivit en otroligt populär sommarparfym, inte minst tack vare sina fruktiga och aromatiska inslag.

Aptitretande noter av citrus

Dolce & Gabbana – Light Blue for women är lätt och fräsch som en mjuk havsbris. Med fräscha noter av citrus samt cederträ för doften tankarna till de sydligt belagda skogarna längs med de bedårande strandremsorna i södra Italien. Toppnoterna består av äpple, cederträ, blåklocka samt sicialiansk citron medan parfymens hjärtnoter utgörs av vita rosor, bambu och jasminblommor. De tilltalande basnoterna är varmt aromatiska med inslag av ambra, mysk och cederträ.

Dolce & Gabbana – Light Blue for women skapar en ljuvlig semesterkänsla var du än befinner dig i världen. Det är en ren och klar sommardoft där de fruktiga toppnoterna dröjer sig kvar länge.

Pris: 200-300 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Berit

  |

  Det här har blivit en parfymfavorit för mig eftersom det är en riktigt cool sommardoft. Den har en lekfull och fräsch doft som skiljer sig från de vanliga blandningarna av blommor och mysk. Flaskans lock åker hela tiden av och jag tror att det beror på att det är av tunn plast medan flaskans mynning har ett omslag av metall.

  Reply

 • Janet

  |

  Jag tycker om parfymer men får ofta huvudvärk av dem. Mysk, puder, rosor och andra blomsterinslag är helt enkelt inte för mig, men Light Blue är inte en av dessa parfymer. Det här är istället en lättsam och ren doft med inslag av äpple, citron och trä.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?