Dolce & Gabbana – The One Desire

Dofter: ambra, bergamott, gräddkola, liljekonvalj, litschifrukter, natthyacint, sandelträ, vanilj, - Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – The One Desire

Med The One Desire följer Dolce & Gabbana upp sin tidigare succédoft The One. The One Desire är en verkligt lyxig, djup doft med inslag av gräddkola, natthyacint, vanilj och ljusa blomtoner som presenteras i en elegant, kolsvart flaska med gyllene detaljer.

Sofistikerad, sexig elegans

The One Desire innehåller ett rikt urval av noga avvägda ingredienser som gör att doften får en överdådig, sofistikerad känsla. I denna parfym sammanställs det bästa av det bästa. Toppnoterna är fräscht fruktiga med bergamott, litschifrukter och blommiga toner av liljekonvalj. I hjärtnoten får natthyacint inta scenen i en förföriskt enkel huvudroll innan basnoten börjar slå ut i full blom. Där finner du kryddiga tränoter av sandelträ, glödande varm ambra och en oemotståndlig krämighet av vaniljstänger och gräddkola.

För dig som önskar en unik, intensiv och sensuell doft som följer dig hela natten lång är The One Desire ett elegant och karismatiskt alternativ.

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Nöjd

  |

  Det luktar så gott och doften håller i sig. Jag stack ut och cyklade under 3 timmar i solen och kom hem 12 timmar senare och kunde då fortfarande känna doften.

  Reply

 • Liv78

  |

  Först så tyckte jag att doften var lite för starkt men sedan så har jag blivit glatt överraskad av hur fin den är. Jag känner mig mycket feminin och elegant när jag har den på. Den är inte för stel eller tråkig men heller inte lösaktig. Det här är parfymen jag har på mig då jag dejtar.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?