Dolce & Gabbana – The One

Dofter: citrus, jasmin, liljekonvalj, litschifrukter, persika, plommon, vanilj - Köp hos Parfym.se
Dolce & Gabbana – The One

The One från Dolce&Gabbana är en djup, kryddig doft med en varm sensualitet. Parfymen för tankarna till en fascinerande feminin personlighet med många facetter. Världskända kvinnor såsom Scarlett Johansson och Gisele Bündchen har varit ansikten för denna unika och väldigt populära doft.

En doft att bli kär i

Kort sagt är The One en doft som gjord för en ömsesidig kärlekshistoria. Parfymen har en unik karaktär som är lätt att förälska sig i, samtidigt som den inte är bedövande eller tung. Doftprofilen inleds med mjuka citrusnoter tillsammans med fräscha litschifrukter och frestande len persika. Hjärtnoterna består av ljusa blomnoter som liljekonvalj samt jasmin tillsammans med mörka plommon. I basnoterna finns all den värme, krydda och krämig sensualitet hjärtat begär med inslag av vanilj som pricken över i:et.

The One är en lågmält intensiv parfym som håller länge. Denna lyxiga nattdoft fungerar även under dagen, däremot bäst under kallare årstider. Letar du efter en doft som får hjärtan att bulta har du hittat vad du söker i The One.

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (26 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?