Davidoff – Cool Water Sea Rose

Dofter: mysk, nashi-päron, pioner - Köp hos Parfym.se
Davidoff – Cool Water Sea Rose

Särskilt för de med lite parfymvana skapar Cool Water Sea Rose från Davidoff en fråga: Kan en så enkel doft vara intressant? Javisst. Cool Water Sea Rose är en nytolkning av Davidoffs klassiska parfym Cool Water och lanserades 2012. Trots – eller just tack vare – sin enkla komposition av fräscha blomnoter är Cool Water Sea Rose en förtjusande och fascinerande doft.

Avskalad och vacker

Cool Water Sea Rose består endast av några få, utvalda ingredienser. För parfymören och näsan bakom denna simpelt vackra doft, Aurelien Guichard, står de tre doftackorden för fräschör, spontanitet och renhet. Toppnoten innehåller saftiga, sprudlande japanska nashi-päron som inleder hjärtnoten med söta, ljusa blomnoter av pioner. Dessa element vilar mjukt mot en gräddig baston av mysk, som binder ihop doften med en sensuell känsla.

Cool Water Sea Rose är en enkel, men fullständigt bedårande doft som är blommig och söt utan att bli tung eller sliskig. Den är en vår- och sommarparfym som passar att bära de dagar då du vill uppleva en ren och rättfram doft.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 har röstat, medel: 3,38 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?