Clean – Warm Cotton

Dofter: ambra, jasmin, mysk. syren - Köp hos Parfym.se
Clean – Warm Cotton

Som namnet antyder är Warm Cotton från Clean en fräsch och samtidigt mjuk doft som påminner om rent bomullstyg. Flaskans rektangulära, minimalistiska design i skiftade blågröna toner är lika enkel och ändå tilldragande som parfymen den innehåller.

I Warm Cotton paras fruktiga, blommiga och marina element med dofter av träd och mysk, vilket gör att den passar perfekt att bäras på dagen, särskilt under våren och sommaren. Vid alla tillfällen då du önskar dig en klar, ren doft som är avskalad men ändå självklar är Warm Cotton rätt val.

Kombinera för bästa resultat

Vill du veta ett hemligt knep? Den rena, enkla känslan av Warm Cotton uppnår nya dimensioner om du sprejar på den tillsammans med en annan parfym från Clean, nämligen Fresh Laundry. Fresh Laundry fungerar särskilt väl tillsammans med noterna av trä och ormbunke i Warm Cotton, och utvecklas då till en doft som beskrivits som en bukett med nyplockade blommor som just ställts i en vas med vatten.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (36 har röstat, medel: 3,47 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Emma

  |

  Den här parfymen har doften av ren tvätt och det är helt okej men jag tycker personligen inte om att lukta på det här viset. Doften är stark och håller länge så om du tycker om den så kan parfymen verkligen rekommenderas. För mig var den ingen hit, jag skulle använda den som spray för garderoben istället. Kommer inte att köpa den igen.

  Reply

 • Nöjd

  |

  Jag fick just en test av denna parfym och blev helt galen i den! Det här är en så frisk och god doft som passar perfekt med min body lotion. Jag skulle säga att doften ger en varm och trygg känsla.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?