Clean – Fresh Laundry

Dofter: apelsin, jasmin, nyklippt gräs, mysk - Köp hos Parfym.se
Clean – Fresh Laundry

Lika enkelt och rättframt som namnet Fresh Laundry är märket Cleans tanke bakom själva doften: Att fånga den milda, fräscha doften av nytvättade sängkläder som fått torka i en sommarbris på en ljust aquafärgad flaska. Med Fresh Laundry lyckas Clean med konststycket att välja en upplevelse omvandla alla våra associationer till något så konkret som en okonstlad liten flaska.

Somriga aromer i samverkan

Doften är en kombination av vita blommor, fruktiga citrustoner och friska gröna blad som passar att bäras dagtid av både kvinnor och män – särskilt under årets allra varmaste dagar. Doftprofilen är behagligt lågmäld och sträcker sig från nyklippt gräs och apelsin över jasmin till varm mysk. Med Fresh Laundry kan du svepa in dig i den oemotståndligt fräscha känslan av nytvättat precis när du vill.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 har röstat, medel: 4,25 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Klara

  |

  Eftersom jag inte gillar tunga parfymer så är det här en perfekt doft för mig. Den är fräsch, lättburen och har en ren utstrålning som aldrig blir för mycket.

  Det enda som jag inte gillar med Clean Fresh Laundry är priset. Jag fortsätter att använda testparfymen som jag fick gratis och kommer antagligen inte att köpa själva parfymen eftersom den är för dyr för min budget.

  Synd med tanke på att det är en av de bästa parfymer jag har stött på.

  Reply

 • Marie

  |

  Jag är galen i den här doften. Den påminner om rena handdukar som kommer direkt från torktumlaren. Fast jag kommer inte köpa parfymen igen för den håller inte länge på mig. Efter en timme så är det ingen som märker att jag har parfym på mig och med tanke på vad den här flaskan kostar så är det inget för mig.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?