Clean – Cool Cotton

Dofter: bomullsblommor, citron, citron, mynta, mysk, persika, äpple - Köp hos Nordicfeel
Clean – Cool Cotton

Som de andra dofterna ur Clean-familjen bjuder även Cool Cotton på en raffinerad doftupplevelse som är diskret och samtidigt effektfull. Cool Cotton är en lätt aromatisk unisexparfym med uppiggande citrusnoter som fångar den oslagbart rena och fräscha känslan av nytvättade lakan som fått torka i en sval bris.

Sprudlande dofter – bekymmerslös känsla

Cool Cottons snillrikt utvalda element bildar en doft som väcker känslor. Med toppnoter av saftiga gröna äpplen och solgult citronskal, hjärtnoter av bland annat mynta och bomullsblommor samt basnoter av persika och mättad mysk är det inte konstigt att doften frammanar härliga associationer.

Enkel att bära

Den enkla glädjen i att ströva mellan kritvita lakan som hänger på tork under en blå himmel gör Cool Cotton lika lätt som bekymmerslöst till din nya standarddoft. Här behöver du inte oroa dig för om det blir rätt – Clean Cottons vår- och sommarkänsla fungerar faktiskt varje dag, året om!

Pris: 300-400 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (13 har röstat, medel: 3,85 av 5)
Loading...

Kommentarer (1)

  • Ullis

    |

    Jag säger bara wow! Den som kommer ihåg doften av nytvättade lakan på en tvättlina utomhus vet precis hur den här parfymen doftar. Det luktar nämligen PRECIS likadant. Jag tas tillbaka till barndomen och får verkligen goda vibbar av Cool Cotton. Jag kommer att skaffa den igen, det råder det inga tvivel om!

    Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?