Christina Aguilera – Inspire

Dofter: apelsin, citron, gardenia, mango, mysk, natthyacinten, rosor, sandelträ - Köp hos Nordicfeel
Christina Aguilera – Inspire

Inspire från Christina Aguilera skapades år 2008 i samarbete med parfymören Will Andrews. Inspire är en ljus blomsterdoft där natthyacint står i förgrunden och balanseras av tropiska, fruktigt söta och lätt animaliska inslag. Idén till denna doft uppstod när Christina Aguilera upptäckte att hon trivdes så bra med att bära sin mans parfym. Målet med Inspire är således att förena aspekter som påminner om traditionella maskulina doftelement i en feminin parfym.

Vita blomblad och kryddigt trä i en elegant damdoft

Inspire är en fräsch, förförisk och sensuell doft som kombinerar vita blommor med aromatiska träslag och sexiga, mättade toner. Toppnoterna börjar med sprudlande citron och fresians uppfriskande gröna, nästan pepparaktiga blomdoft tillsammans med ett tropiskt inslag av mango. I hjärtnoterna intar natthyacinten scenen tillsammans med rosor och gardenia. Basnoterna ger en djup, sensuell och kraftfull effekt med varmt aromatiskt sandelträ, gräddiga mysktoner och blommorna från apelsinsorten Valencia.

Inspires doftkomposition utvecklas på ett fantastiskt sätt på din hud. Den är framför allt en dagsdoft, men du kan även bära den om kvällen när du vill ha en mjukt elegant och lättsam doft med en sexig twist.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 har röstat, medel: 3,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?