Chanel – Coco

Dofter: apelsinblomma, mandarin, ros, jasmine, mimosa, ylang-ylang, tonkabönor, patchouli, opoponax - Köp hos Nordicfeel
Chanel – Coco

Det är verkligen inte många parfymer som kan skryta om en sådan fantastisk framgång som Coco från Chanel. Coco skapades av Jacques Polge, Chanels egna parfymtillverkare som även är den genialiska näsan bakom Allure och Allure Homme. När Coco släpptes med dunder och brak följde succén hack i häl. Reklamkampanjen med några av den tidens supermodeller i spetsen, hjälpte till att sprida den med en enorm fart världen över.

Och självklart beror detta på att kampanjen presenterade en alldeles unik doft. Coco passar en mångbottnad, kvinnlig publik.

Passar vid alla tillfällen

Coco är en kraftfull, kvinnlig och mogen doft med sensuella och nästan orientaliska sidor. Bland annat samspelar citrusnoter med blomtoner som apelsinblomma och varma basnoter av patschuli för att skapa en exklusiv komposition som gör sig väl förtjänt av sitt kändisskap. Doften håller länge och passar både dag- och kvällstid. Spreja lätt bakom öronen och vid handlederna morgon och kväll, så kan du njuta av den lyxiga, välavvägda Coco hela dagen lång!

Pris: 500-600 kr per 30 ml - Köp hos Nordicfeel

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (24 har röstat, medel: 3,46 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • lina

  |

  Det tog lite tid innan jag vågade använda den här vackra doften. Det här är en parfym som passar särskilt bra om du jobbar med hästar på grund av kryddorna och värmen.

  Reply

 • Tina

  |

  Det här är en underbar parfym som räcker upp till 5 timmar. Det är en doft som man kan använda på jobbet, då det blir fest, vid speciella tillfällen och mer. Var försiktigt med applicering för sprayen är kraftig och det kan bli för mycket om man bara öser på.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?