Calvin Klein – Euphoria

Dofter: ambra, granatäpple, lotus, mahogny, mysk, orkidé, violer - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – Euphoria

Med Euphoria skapade Calvin Klein en något djupare doft än vad dessa ikoniska parfymkreatörer är kända för. Euphoria är ett bevis på Calvin Kleins skicklighet, där husets karakteristiskt enkla filosofi inte bara lyckas tolka en sensuell, aromatisk nattdoft, utan dessutom göra detta i form av ett så framgångsrikt mästerverk som Euphoria faktiskt är. Även flaskan kan inte kallas annat än fulländad i en form där minimalistisk design möter en glödande ädelsten på ett sätt som för tankarna till banbrytande modern arkitektur och granatäpplets vackra kärnor.

Mystiska blomtoner och söta kryddor

Euphoria är en berusande komposition av kryddiga träslag och söta, pudriga blomnoter som förmedlar en intensiv glädjekänsla. Toppnoten inleds med en klingande, förbluffande effektfull ton av fascinerande mystiskt och frestande sött granatäpple som följer med in i hjärtnoterna av orkidé och lotusblomma tillsammans med gröna dofter. Basnoterna består av mörka violer, sensuellt gräddig mysk, glödande varm ambra och aromatisk mahogny.

Med Euphoria får du en unik upplevelse av en sexig och djup doft som varken behöver vara tung eller överväldigande för att uppnå en oemotståndlig effekt. En nästan förkrossande vacker komposition som stimulerar alla sinnen!

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 har röstat, medel: 4,13 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Olivia

  |

  Det här är en fruktig blomsterdoft. Den är söt, ganska stark och den sitter i länge. Den ger lite cologne vibbar vilket får mig att tänka på herr cologner. Jag har använt den här under flera års tid och det är parfymen som jag har fått flest komplimanger för. Främlingar har till och med stannat mig på gatan för att fråga vad jag har på mig som luktar så gott. Två tummar upp!

  Reply

 • Alex

  |

  Det här var en favoritparfym för mig tills alla andra också började använda den. Jag älskar fortfarande doften men använder den inte så ofta. Det här är också en mycket stark parfym så det räcker med en halv sprayning för att man ska dofta gott dagen lång. Den passar utmärkt för kvällar och under vintertid. Jag tycker att den är för stark och söt för sommaren.

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?