Calvin Klein – CK One Summer 2014

Dofter: cederträ, cypress, grapefrukt, honungsmelon, kokos, lime, tequilanot - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – CK One Summer 2014

CK One Summer 2014 är den aktuella sommarversionen av CK One, unisexklassikern från Calvin Klein. CK One Summer 2014 är en aromatisk citrusdoft där söta och träiga element blandas med diskret kokosnöt och ett spännande inslag av tequila. Flaskan är ännu en mästerlig symfoni på sommartemat och fångar solens strålar mellan övergångar av blågröna havsfärger.

Energisk och lekfull cocktail

I CK One Summer 2014 har en läskande, sofistikerad sommarcocktail förvandlats till en sprudlande energisk doft. Den är ung och bekymmerslös med en lekfull men ändå stilfull känsla. Toppnoterna inleder doftprofilen med saftig grapefrukt och uppfriskande lime tillsammans med honungsmelonens milda, fräscha sötma. Därefter utvecklas hjärtnoterna med fresia, cypress och den lockande tequilanoten. Basen innehåller cederträets torra kryddnoter, krossat bitsocker och gräddig kokosmjölk.

CK One Summer 2014 är en uppfriskande sommardoft som helt enkelt är rolig att bära. Särskilt den genuina melondoften gör att denna parfym sticker ut bland andra fruktiga kompositioner. För en solig, lättburen doft med intressanta inslag och lång hållbarhet!

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 har röstat, medel: 4,38 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?