Calvin Klein – CK One Summer 2013

Dofter: citrusfrukter, gurka, mossa, mysk, näckrosor, vattenmelon, äpple - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – CK One Summer 2013

CK One Summer 2013 är Calvin Kleins årliga sommarversion av den ikoniska unisexdoften CK One. CK One Summer 2013 presenteras i en fantastisk, turkosblå flaska med en förbluffande effekt av friska daggdroppar som förmedlar en medryckande sommarkänsla. Parfymen själv är en otroligt fräsch komposition med luftiga element och havs- och vattendofter.

Känslan av ett porlande vattenfall

CK One Summer 2013 fortsätter med sina underbart frestande vatteneffekter även vad gäller doften. Doftprofilen inleds nämligen med en känsla av ett svalt, porlande vattenfall tillsammans med fruktiga noter. Resultatet blir en upplevelse av att syrliga citrusfrukter och krispiga äpplen sköljs ner med vattenmassorna för att sedan träffa på hjärtnoterna. Redan här är det lätt att själv falla hals över huvud för denna unika doft. Bland hjärtnoterna fortsätter den svala vattenkänslan med gurka, vattenmelon och näckrosor. Basnoterna lyfter snarare än att bryta med detta tema och bjuder på jordig mossa och mjuk myskdoft.

Det är nästan överflödigt att påpeka att CK One Summer 2013 är det idealiska valet för att hålla ditt huvud kallt under heta sommardagar.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?