Calvin Klein – CK IN2U for Her

Dofter: ambra, bergamott, enbär, grapefrukt, kaktus, löv från röda vinbär, orkidé, vanilj - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – CK IN2U for Her

CK IN2U for Her lanserades år 2007 som del av en unik företeelse i huset Calvin Klein. Istället för att skapa en unisexdoft komponerades här en duo med en feminin och en maskulin version. CK IN2U for Her är en modern, ung doft med fräscha citrusnoter, aromatiska kryddor och söta noter av blommor och vanilj. Flaskan i guld och vitt förmedlar en sprudlande, gladlynt känsla med en stor portion stil.

Lätt och fräsch med feminin karaktär

CK IN2U for Her är oemotståndligt lätt och fräsch, samtidigt som den innehåller väl avvägda hjärtnoter och en aromatisk bas som ger en väl avrundad karaktär. Toppnoterna innehåller syrlig siciliansk bergamott, solig rosa grapefrukt och bladen från röda vinbärsbuskar. Bland hjärtnoterna finner du pudrigt söt och ren orkidé tillsammans med lockande grön kaktus. Basnoterna består av kryddig, varm ambra, mjukt söta vaniljstänger och enbär med sin karaktäristiska doft som påminner om gin.

Trots att de olika doftelementen övertygar var för sig finns det en ständig nyanserande balans som förhindrar att CK IN2U for Her kan avfärdas som ”bara” det ena eller det andra. Detta är en vår- och sommarparfym som håller länge och passar dig som inte vill kompromissa mellan ung fräschör och stilfull karaktär!

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 har röstat, medel: 4,20 av 5)
Loading...

Kommentarer (2)

 • Merita

  |

  En av de godaste dofter som finns! Den börjar med noter av lime och citrus för att sedan övergå i vanilj och bärnsten. Jag har fått kommentaren att jag luktar som en cocktail och det kan bara vara en komplimang!

  Reply

 • Rovan

  |

  Den här är fantastisk! Helt klart en av mina favoritdofter! Det var kärlek vid första sniffet! Jag sprayade på min hand och den krispiga doften blandades så fint med en gömd sötma, det här är bara för smarrigt! Jag brukar inte tycka om den här typen av parfymer men den här är otrolig. Så snart som jag kände doften så ville jag köpa min egen flaska. Jag har aldrig känt så starkt för någon annan parfym förr!

  Reply

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?