Calvin Klein – CK be

Dofter: ambra, bergamott, enbär, jasmin, lavendel, lotus, mandarin, mynta, mysk, persika, vanilj - Köp hos Parfym.se
Calvin Klein – CK be

CK be från Calvin Klein kan närmst beskrivas som en modern, tidlös klassiker. Parfymen skapades år 1996 av parfymören Ann Gottlieb och utgör en hörnsten inom parfymvärlden, framför allt bland unisexdofterna. Budskapet bakom denna unika doft är lika enkelt som det är slående: Var dig själv.

Avskalad, ren och sexig

CK be är en sådan doft som visar att rena och enkla kompositioner kan vara lika sensuella, om inte mer, än tunga parfymblandningar. CK be har en fräsch, träig karaktär med lätta, silkeslena element. Toppnoterna som inleder denna ikoniska doft består av kylande mynta, sprudlande mandarin, syrlig bergamott och gröna växter som kombineras med kryddigare gröna element av enbär och lavendel. Dessa övergår i hjärtnoter av len, söt persika, nyklippt gräs och en bukett av utvalda blommor med bland annat jasmin och lotusblomma. Basnoterna består av varm ambra, aromatiska träslag och sensuell mysk med ett inslag av vanilj.

CK be är en fantastiskt välbalanserad parfym som känns förbluffande modern. Doften bärs med fördel i de flesta sammanhang, året runt, dag som natt. Den enda nackdelen med denna unika, fenomenalt övertygande doft är att den kan upplevas som något mjuk. Att man vill ha mer av denna komposition är föga förvånande och kan snarare ses som en komplimang. CK be är helt enkelt den perfekta doften när du vill vara dig själv i den bästa versionen du kan bli.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 har röstat, medel: 4,00 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?