Burberry – Burberry Sport for Women

Dofter: cederträ, havssalt, ingefära, kaprifol, mandarin, magnolia, mysk, petitgrainessens - Köp hos Parfym.se
Burberry – Burberry Sport for Women

Med Burberry Sport for Women kompletterar modehuset Burberry sin sportkollektion. Flaskan har en ren och funktionell design som passar denna moderna tolkning av klassiska sportiga dofter. I Burberry Sport for Women ville parfymörerna förmedla en känsla av rörelse, energi och livlighet.

Modern och feminin sportdoft

Burberry Sport for Women är en feminin doft med mycket karaktär. Doftprofilen består av utsökta element i en originell och genomtänkt komposition av citrus, blomnoter, trätoner och salta inslag. Toppnoterna inleder doften genom ingefära, mandarin och havssalt. Hjärtnoterna samlar blomdofter av kaprifol, magnolia och petitgrainessens från pomeransträdet. I basen finns krämig mysk och varmt kryddigt cederträ.

Burberry Sport for Women är en unik doft som vissa försöker beskriva genom att jämföra den med Alien från Thierry Mugler. Trots att Burberry Sport for Women placerar sig själv bland sportiga dofter är den så feminin och nyskapande att den fungerar i alla sammanhang. Helst bör den dock bäras dagtid under sommarhalvåret.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 har röstat, medel: 3,58 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?