Britney Spears – Believe

Dofter: ambra, guava, kaprifol, lindblomma, patchouli, praliner, tangerin - Köp hos Parfym.se
Britney Spears – Believe

Av Britney Spears olika parfymer är Believe den som fick kritikerna på fall. Doftens huvudnoter av patschuli, frukt och sötma är lika övertygande som budskapet den förmedlar: ”Den största friheten ligger i att tro på sig själv.” Även flaskan ger Believe en särställning bland Britney Spears parfymer. Den intressanta slipningen i skarpa vinklar och den blågröna färgen speglar en fräsch och ung känsla som samtidigt står med båda fötterna på jorden.

Doftprofil

Det som gör Believe så otroligt populär är dess unika doft som för tankarna till en uppfriskande dessert. Särskilt kombinationen av guava och pralin – en chokladdoft med nötiga toner som påminner om nougat – är lika ovanlig som den är förtrollande god. Vissa menar att Believe liknar Angel från Thierry Mugler, andra säger La Vie Est Belle från Lancome. Believe går helt enkelt inte att jämföra. Den är citrusdoftande fräsch, tropiskt fruktig med inslag av blommig sötma. Samtidigt har den varma och mjukt kryddiga, mättade basnoter. Believe är en vårig doft som passar att bäras under dagen.

Exklusiv doft

Genom att binda ihop en så avancerad doftkomposition får Believe en exklusiv effekt som många dyrare parfymer inte lyckas uppnå. Därför är Believe perfekt för dig som vill få en underbar doft med mycket personlighet för pengarna.

Pris: 100-200 kr per 30 ml - Köp hos Parfym.se

Betygsätt - För- & nackdelar

Rösta! Vilket betyg ger du parfymen?
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 har röstat, medel: 3,75 av 5)
Loading...

Kommentarer. Vad tycker du om parfymen?